2010. július 9., péntek

Day 11

Tegnapi nap gyors osszefoglaloja:

R: eper
T: 5 szem mandula
E: gnocchi vmi szar paradicsomos szosszal (azt megprobaltam leszedni amennyire lehetett, tuti cukrozott volt), parolt brokkoli
U: 8 szem mandula, 1 aszaltgyumolcs szelet (isteni volt, de az ara horror)
V: 1 szojatejes kave (eljen a mccafe, sztem nincs annal jobb), fokhagymasan sult tofu joghurtos kapros cukkinisalataval

Mozgas:
delutan voltam fitneszelni, 30 perc futogep intervallal, 30 perc gepek es 15 perc bringa.
Egyebkent elegge tartok a 7vegetol, mert megyunk haza, anuykamnak lesz 50. szuplinapja, rokonok jonnek meg minden=zaba. Lesz grillezes, meg porkolt, meg tiramisu es pogacsa halmok es torta (narancs trüffeles). Es meg nem tudom, hogy mit csinaljak, hogy alljak ellent. Meg otthon amugy is problemas, mert anyukam minden reggel hoz a pektol isteni peksutiket, zsemlet, kiflit.

Azonkivul a ma reggel szuper kedvemet (hogy megyunk haza) totalisan szetcseszte egy meglehetosen mellbevago hir, munkaugyileg, az utobbi idoben nehezkesen epitgetett onbizalmamat egy pillanat alatt totalisan porrazuztak. (majd kesobb irok errol a masik blogomban, csak meg tulzottan faj). Ugyhogy szuper minden, sallala.

2 megjegyzés:

harmony írta...

fokhagymasan sult tofu joghurtos kapros cukkinisalataval --> te csináltad vagy rendelni szoktál?

ellenállás, ismerős szitu. sztem próbáld meg azt hogy legalább az édességeket kerüld ki, ha rájuk nézel gondolj arra hogy méreg vagy hogy kukacoktól hemzseg :D vagy ha megeszed csak a kis paraziták, gombák fognak szaporodni benned. hátha ez segít vmennyit. zsemlehez kiflihez egyél paradicsomot, salátát és ha már választani kell a cukros péksüti vagy a kifli között akkor inkább az utóbbi (bár gondolom a kifliben is van cukor, de talán mégse annyi).
és legyél erős! (tudom nehéz lesz)

keriann írta...

Nem, sajnos itt ahol lakom, nincs lehetoseg semmilyen rendelesre :( Ez aztan nagyban megneheziti a helyzetemet :(

Amugy koszi a tippeket, a kukacos dolgot tobbszor probaltam :))))