Reggeli: 2 mandarin, aztán 1 óra múlva zabpehelykása aszalt szilvával, mandulával
Tízórai: 2 kis szelet vinétás pirítós
Ebéd: Ikeában nem volt túl sok választék vegán kajákból, úgyhogy kizárásos alapon minestore leves, bio paradicsomszószós tészta (nem volt nagy durranás). Aztán még egy szelet vegán Daim torta (persze hogy itthon hagytam az antioxidáns csokit).
Uzsonna: 1 kocka antioxidáns csoki
Zabpehelykása aszalt szilvával, mandulával:
A "recept" Houpette-től származik, de én is megörökítem itt:
- kb. 1,5 dl rizstej
- 5-6 ek. zabpehely
- 5-6 szem aszalt mandula
- 2 ek. madula forgács
Szóval egyszerűen megmelegítem a rizstejet (vagy bármilyen növényi tejet), az aszalt szilvát kis darabkákra vágom és összekeverem a tálban a zabpehellyel és a mandula forgáccsal. Az egészet leöntöm a meleg tejjel, összekeverem és hagyom 15 percet állni, hogy megszívja magát. Lehet minden módon variálni persze, néha szoktam fahéjat tenni hozzá vagy mézet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése