2010. március 7., vasárnap

Összefoglaló

Az elmúlt napokban kicsit eltűntem, ugyanis végre úgy döntöttünk, hogy megérdemlünk egy rövidke kis wellnesz hétvégét. Marianske Lazne-ban voltunk, mert ez a közelben a leginkább megfizethető áron. Jó volt, szép volt, de Magyarországon szerintem jobb lehet. Viszont pihentünk, sokat úsztunk, szaunáztunk.

Aztán a múlt héten megkaptam a tréningtervemet végre, úgy egyeztünk meg, hogy a felsőtestre szeretnék erősíteni, mert sokat járok spinningre, láb-fenék tornára vagy futok egyet a futópadon, de felsőtestre nem sokat szoktam. Viszont szeretnék vékony, izmos, formás karokat :) Úgyhogy most 8 gépet mutatott meg, azokon kell optimális esetben minden másnap 1-2 sorozatot csinálnom. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami eredménye. Izomlázam az volt :) Állítólag azért kell minimum 2 naponta csinálni, mert ha már több mint 3 nap van közte, akkor visszaépül a kezdődő izom vagy mi a fene és lehet elölről kezdeni. Szóval ez megint feldobott kicsit, megint nagyobb a motivációm.

Cukormentes napok száma: 3 , de aztán tegnap és ma hát a hotelben ettem ezt azt. De nem bántam meg, nem gyakran van ilyesmi, sőt irtó ritkán és jól esett és nem zabáltam be az összes sütit, szóval büszke vagyok magamra :)

Ja és erről jut eszembe, mostantól új stratégia: sokat kell dicsérnem magam. Talán ez lesz a kulcsa az evési mizériámnak, hogy nem szeretem magam, hogy folyton csak a rosszat látom. Azt a tanácsot kaptam, hogy minden kis szarért dicsérjem magam. Hát jó, megpróbálhatjuk :)

Hát nagyjából ennyi. És lelkiekben már nagyon készülök a péntekre, akkor kezdem a léböjtöt. (Ti is?) Aztán szerdán vagy csütörtökön elmegyek bevásárolni hozzávalókat és akkor már fizikailag is készülök, de erről majd még bővebben :)

2 megjegyzés:

J írta...

De jó, csak így tovább!
Örülök, hogy jól telt a hétvége!

Puszi!

keriann írta...

:)