2010. március 16., kedd

Léböjt - 5. nap

Ma reggel elaludtam. Na nem én voltam a hibás, hanem a hülye telefon, aminek ébresztenie kellett volna, csak hát lemerült az éjszaka. Úgyhogy lóhalálában loholtam be a munkába. Azt hiszem ennek köszönhető, hogy totál szokatlan és gázos történt velem: délelőtt fele olyan szintű koordinálási problémáim voltak, hogy egy szót sem tudtam normálisan leírni. Nem tudtam gondolkodni, figyelni, irányítani az ujjaimat és mintha álmodtam volna. Aztán még a jobb kezem is elkezdett zsibbadni, ujjról ujjra, nagyon megijedtem. Úgyhogy gyosran benyomtam egy soron kívüli almalevet. Szerencsére aztán helyreállt a vérnyomásom, vércukorszintem, de ijesztő volt. Nem hiába mondják, hogy a böjti napokon csak nyugodtan!

Aztán ma végre voltam fitneszteremben, tornáztam egy órát. Welneszként pedig volt egy meleg gyertyafényes fürdő és most tényleg semmit nem olvastam, csak pihentem a kádban :)

4 megjegyzés:

tera írta...

Ez tényleg elég ijesztő, én a tegnap határozottan jól éreztem magam. Remélem ma már neked is jobb lesz.

keriann írta...

Szerintem tényleg csak amiatt volt, hogy úgy rohantam egész reggel a későn kelés miatt. Mert azelőtt és azután sem volt ilyesmi. Örülök hogy jól érzed magad :DD Holnap utolsó nap?

TtTtTtT írta...

Gondolkodom, elég nagy a csábítás, hogy még a holnapi napot is átlevezzem, de majd este eldöntöm.

keriann írta...

ok, majd írd meg hogy hogy döntöttél. Ahogy kényelmesnek érzed, ne erőltess semmit :) Ja, és a felépítőnapokról is várjuk a beszámolót :))