2010. március 14., vasárnap

Léböjt - 3. nap

Igaz még teljesen nincs vége a napnak, de már a lezáró szenna teát iszom és már megyek is az ágyba. Semmi kedvem a holnapi munkához :S

A mai nap egyébként kicsit több pihire volt szükségem, mint tegnap. Délelőtt elmentem jógaórára, jól kifárasztott, de fel is töltött energiával. Itthon aztán bár csomó házimunka jellegű dolog és más elintéznivalóim lettek volna, de úgy gondoltam, h ez mind várhat. Úgyhogy olvastam, főztem, Született feleségeket néztem. Ja és most este pedig még egy Létköz meditációt is csináltam. (Érdekes, arról szól, hogy rájöjjünk, hogy mi az életünk célja. Nekem egy fagyizó ugrott meg, meg sok-sok rózsaszín hab :DDD)

Ja, és ma már megjelent a lepedék a nyelvemen, mint a múltkor is. Nem valami kellemes, de ez állítólag egy jele annak, hogy beindult a méregtelenítés. Ja, és holnaptól elvileg beindul a zsírlebontás is, vagyis a kellemes része a dolognak --> súlyvesztés :DD

6 megjegyzés:

tera írta...

Az a jó, hogy mi ma nem dolgozunk, holnap már igen.
Én az éjszaka elég rosszul aludtam, most megpróbálom a tornát.
Ma kicsit fáradtabbank érzem magam, remélem a mozgás segít.

keriann írta...

Hát ma itt sajna már dolgoztunk. Hát mit ne mondjak, nagyon nem hiányzott :D
Na és milyen érzés, hogy túlvagy a felénél? Te is 8 napra tervezed?

TtTtTtT írta...

Ma már én is dolgozom, büszke vagyok magamra, hogy túl vagyok a felén. Én elvileg 7 napra terveztem, persze ha úgy érzem lehet, hogy 8 lesz. Tegnap jó volt a torna, fél óra erősítés,60 perc lépcsőzés. Most jobban aludtam, de nem vagyok valami energikus. Mennyit lehet fogyni szerinted?

keriann írta...

Na hogy telt a mai munkanap?

Hát én a múltkor 2,5 kg-t fogytam, de függ attól, h mennyi fölösleg van rajtad és hogy mennyi méreg raktározódik benned. De ebből 1-2 kiló egyből visszajön, ahogy a belek megtelnek.

tera írta...

Sok felesleg nincs, kb. két kilót szeretnék véglegesen leadni, remélem ez meglesz.

keriann írta...

Szerintem meglesz :) Nekem azért kicsit többet kéne, bár nem sokkal :)