2010. március 11., csütörtök

Kezdünk :)


Mindenkinek szép jó reggelt kívánok az elso léböjti napon :DD Remélem jól érzitek magatokat, én nagyon izgatott vagyok, hogy milyen lesz ez a léböjt :)


Ma már kezdtem még az ágyban reggel egy citromos forró vízzel, most kikészítettem a zöld löttyömet, aztán majd jönnek a teák és társaik délig. Akkor ha sikerül hazaérnem, akkor fozok egy kis zöldségleveslét, aztán megint teák+víz és este vmi gyümölcslékoktél :) Na meg persze fekvés elott a szenna-tea.


Na és nektek hogy telt a felkészíto nap? Sajnos én nem gyenge voltam, nem tudtam 100%ig betartani, kicsit bunoztem, de sebaj :)


Szóval akkor a jelszó: sokat inni, inni és inni!!!! Hajrá!!! ès várom a beszámolókat! :D

5 megjegyzés:

TtTtTtT írta...

Én is túl vagyok a citromos löttyön. Most nagyon fel vagyok pörögve, hogy milyen jó lesz.
Sajnos a felkészítő nap nekem sem volt tuti, mivel egy átbulizott éjszaka után nem tudtam csak gyümölcsöt majszolni. Remélem a következő napokban összeszedettebb leszek.
Én olvasást, szaunát, zenehallgatást, filmezést írtam a kényeztető listámra. Más lista még nincs, szerintem a tiedből fogok ötletet lopni.

Réka írta...

Nem tudok fittanyukához kommentelni, szóval most akkor ide:

Sziasztok!

Én kedden kezdem, hétfőn lesz a bevezető rész, és csak 3 napos lesz ez most, elsőre nem merek többet bevállalni. Zöldség, prés, turmix van, szennalevél tea és gyümi meg zöld még nincs.

Hajrá nektek addig is! :-)

TtTtTtT írta...

TtTtTtT = Tera, más gépen léptem be.

keriann írta...

Tera: hajrá, kitartás! Hogy érzed magad?

Reyca: Rendben! Bár csak már kedd lenne, akkor már túl lennénk a nehezén. Majd számolj be róla, hogy hogy érzed magad :)

Réka írta...

Oké, majd írok, Te addigra már belejössz ebbe a mostaniba :-)