2009. október 12., hétfő

Torna

Tegnap arra gondoltam, hogy megnézem még egyszer közelebbről ezt a csodanő.hu-t. regisztráltam is és örültem neki, hogy ma végre vmi új tornát fogok csinálni. De miután fél óra alatt az első 10 msp-t sikerült betölteni, így végül hagytam a francba. Még holnap megpróbálom, de ez azért eléggé gáz, főleg, ha az ember ezért mondjuk fizet és akkor meg nem tud betölteni egy tornát sem. Ráadásul a mi netünkben sem lehet hiba, úgyhogy tényleg nem tudom.

4 megjegyzés:

oximoron írta...

jé, ugyanigy jartam!
es nem is fizetek elo eppen ezert. pedig lehet, hogy jo lenne, de azert nme mindegy, hogy mire dobom ki a penzt!

keriann írta...

Hát igen, eléggé gáz, pedig az ötlet tényleg jó lenne. Írtam Zsunak, hogy nem megy, de nem tudja miért, eddig még ilyen panasz állítólag nem volt. De akkor ezek szerint nem vagyok egyedül.

Csodanő írta...

Sajnálom, hogy nem működött, mert tényleg nincs rá logikus magyarázat. Ez az informatika átka.

Csak egy megjegyzés az előfizetéssel kapcsolatban: A garancia nem véletlenül van! Lehetnek technikai hibák, és ha sok van belőlük, akkor visszajár a pénz! nyilván logikus, hogy ha már most se megy,akkor semmi értelme előfizetni, de ha mégis megtörténne, és technikai gondok lennének, akkor se érne anyagi kár...!

Köszönöm, hogy szóltatok, keressük a megoldást!

keriann írta...

Csodanő: nem tudtam, hogy van garancia, de ez tényleg jó dolog, így tényleg senkit nem érhet kár. De akkor remélem, hogy sikerül megtalálni a probléma okát, mert nagyon szívesen kipróbáltam, és tényleg úgy örültem neki, hogy végre valami változatosabba fogok.