
Hozzávalók:
120 ml rizstej
425 g liszt (én az 550-es lisztet használtam, ez azért nem teljesen teljes kiőrlésű, még azért fehérebb színű, de sokkal jobb, mint a rendes 405-ös)
50 g őrölt mandula
½ tk só
75 g bio teljes nyerscukor (erről még egy későbbi postban bővebben)
25 g friss élesztő
120 ml langyos víz
50 g növényi margarin
Az egészet beletettem a kenyérsütőbe este, egy dagasztás progit nyomtam neki. Éjjelre hagytam pihenni, jól megkelni. Aztán pedig hajnali 3kor egy sütés programot indítottam (nem tudom miért, de az én gépemen valahogy a sütést nem lehet időzíteni :( )
(Akinek nincs kenyérsütője, az a recept eredetijében elolvashatja, hogy hogy készül hagyomásnyos módon.)

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése