2010. január 18., hétfő

Új szerzemény

Na szóval az úgy volt, hogy Tibitől kaptam még szülinapomra egy pulzusmérő órát. Csakhogy én olyat kértem, aminek nincs mellöve, hanem ilyen kesztyű, ami az ujjadon méri a pulzust. Hát ezt rosszul tettem. Mert azzal nem számoltam, hogy az ujjamban folyton változik a pulzusom, annak megfelelően, hogy éppen hogy tartom a karom+úgy néztem ki, mint egy terminátor. Úgyhogy nemrég úgy döntöttem, hogy eladom ebay-en (szerencsére Tibi egyáltalán nem ellenezte) és helyette vettem ezt, hosszas hasonlítgatás és nézegetések után. Múlt héten jött meg, azóta már kétszer használtam, nagyon jó! És tök tetszik a design-ja is. És mivel kissé használtan vettem, ezért nem is kellett sokat ráfizetnem :) (egyébként itt van, hogy miket tud)

4 megjegyzés:

J írta...

Klassz!

siccike írta...

Ez tényleg nagyon jó, néhány éve én is pont ezt a szép pirosat néztem ki belőle, de aztán végül egy olcsóbbra kellett beruháznom.:-(

Réka írta...

Ilyen órákat nézegettem, mikor állandóan konditerembe jártam. Tavasszal el szeretnék kezdeni futni, kell majd futócipő meg esetleg vmi speckó ruha (sportmelltartó tuti) és majd vmikor egy ilyen órára beinvesztálok én is. Talán szintén az ebayről, nem kell nekem, h vadi új legyen, csak működjön. :)

keriann írta...

És képzeljétek nem csak szép, de okos is :DD Egyébként teljesen jó így használtan, kb. fele annyiért megkaptam. Rendes árat nem adnék ki érte.