2010. január 20., szerda

Elso lugos(abb) napom

Igazabol mar tegnap meg akartam irni, hogy sikerult tulelnem az elso lugos(abb) napomat, de aztan annyira kesz voltam estere, megint 8ra ertem haza, hogy csak bevetodtem az agyba es vagy 8 orat legalabb aludtam. Szoval a tegnapi nap eleg jo volt, csak 2 hiba csuszott be. Reggelre ugyanis zabpelyhet rizstejjel terveztem, es mindig van a menzan zabpehely, persze tegnap kifogyott. Ugyhogy cukor nelkuli müzlit ettem helyette, amiben ugye mazsola volt, amit nem szabadna. Aztan a masodik hiba, hogy az egyik csajnak itt szulinaoja volt, hozott tobbek kozott gyumolcsle koktelt. Ugyhogy azt megkostoltam. Viszont buszke vagyok magamra, mert hozott meg vagy 3 fele sutit, irto jol neztek ki, de en nem ettem!!! :) Es hosszu ido ota ez volt az elso napom, hogy nem ettem cukros cuccokat, semmi desszertet.

Helyette ezeket ettem:

Reggeli: 1 rizspufi, müzli rizstejjel

Ebed: Emi fele sultparadicsom, parolt brokkoli es zoldsalata

Uzsonna: mandula

Vacsora: 1 kis paradicsom, 1 sültpari

Viszont oszinten meg kell mondanom, hogy nem viselem jol, tiszta lefaradt, gyenge es koma voltam. Voltam fitnessteremben, alig birtam vegigcsinalni az orat, pedig csak sima has-lab-far volt. Es mint ahogy mar irtam, olyan keszen voltam estere, hogy csak beajultam az agyba... Nem tudom, meddig tudok kitartani. Es igy kellene elnem ezutan? Huhhh, egyre kevesebb kedvem van hozza...

6 megjegyzés:

J írta...

Szerintem pár nap, és megszokod! (mondom ezt úgy, hogy én is folyton bakiztam, mikor próbálkoztam vele. Nehéz, az biztos!)

keriann írta...

csak remélni tudom, hogy minél több napot kibírok...

macsibibi írta...

Tavaly tavasszal eléggé aktívan lúgosítottam, meg azóta is próbálom tartani (persze messze vagyok az ideálistól sajnos, viszont nagyon fontos lenne a reflux szerű tüneteim miatt) - a blogomban írogattam is mindig heti összefoglalót. Én mondjuk reggelire általában kétszersültet ettem kenegetősekkel, amiket hetente egyszer legyártottam és kitartott 1 hétig, na meg zöldség még pluszban. Ebédre sok-sok párolt zöldség, időnként hal, időnként csirke, némi barna rízs, stb. vacsira sali, v ha nagyon nehéz volt, akkor mint reggel, csak 2 helyett 1. Ha nasizni akartam (napközben), akkor gyümilé, 100%-os, v a Sió Update (v mi). Plusz napközben sok gyümi. Első héten én is lefáradtam ettől, de aztán kifejezetten jó volt, magamtól nagyon korán felkeltem, sokkal aktívabb voltam, mint most. Azt hiszem nagyon erősen vissza kell térnem ehhez. Kitartás!

keriann írta...

Igen, olvasgattalak anno. De a gyümölcs az nagyon savasít, nem?

Réka írta...

Az én savas-lúgos listám szerint nem. Meg a juhtúró sem, bár ez azért kérdéses nekem is.

keriann írta...

Hm, érdekes... Mindenesetre szerintem már az is jó, ha nem mindig azt a sok szemetet esszük, nem? :)