2009. június 3., szerda

Nincs mese

Be kell vallanom a mai napot is, mert különben így fog tovább folytatódni, hogy mindig csak halogatom, hogy majd-majd írok, majd ha kicsit jobb eredményt tudok felmutatni. szóval kezdem is:

R: 3 kis zserbó, kis füstölt sajt, 2 pohár apfelschorle
T: 1 perec vajjal, 1 latte
E: fast food sajnos, annyi azért mentségemre legyen, hogy a kollegák hívtak, ciki lett volna visszamondani. Szóval egy shrimp lemon menü volt, light kólával, aztán pedig 1 gombóc fagyi
V: sajnos ez is volt most, egy latte-t "kellett" innom, mert beültünk pár kollégával kávézóba.

Mozgás persze nuku, mivel most értem haza, és hulla vagyok. Az elmúlt pár napból van még jó kis alvásdeficitem hátra. Ezt ma megpróbálom behozni.

Ja, és amúgy rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább, ez a totál egészségtelen, kóla-csoki-mcdonalds étrend, még akkor is, ha próbálok mellette sok salátát enni. Bár szerencsére nem hízom, de már lásztanak a tünetek, pl 1 hete szinte hámlik le a körmöm, de komolyan, tiszta puha és minden ujjamon csonkig letört. Úgyhogy most elkezdtem kovaföld kapszulát szedni, és jó lenne végre normálisan ennem. (Ja, holnap még annyi lesz, h szülinaposok reggelije lesz bent, de abból is majd megpróbálom az egészségesebb dolgokat választani)

3 megjegyzés:

J írta...

Ez a menü elég kemény! közben meg te is tudod, hogy nem annyira a kovaföld kapszula hiányzik, hanem a sok zöldség-gyümölcs, teljesőrlésű gabona...küldök sok-sok erőt a változtatáshoz:-)

J írta...

a latte-t egyébként milyen tejjel iszod most?

keriann írta...

jó, azért mondjuk nem minden nap eszek fastfood-ot, és tényleg sok salátát eszem. De inkább nem mentegetem magam, hanem nekifogok a változtatásnak.

lattet sajna rendes 1,5%-os tejjel iszom, mert az folyik a kávégépből, na meg tejhabot nem lehet egy tejhelyettesítőből sem verni sajna :(