2009. június 22., hétfő

Hétfő


Most nem fogom megint leírni, h miket ettem ma, mert már tényleg vagy 6 helyen írom magamnak és kezd kicsit idegesíteni. Mindenesetre vagy 3 napja elkezdtem figyelni és számolgatni a kalóriákat, de remélem, hogy ez nem vezet oda mint a múltkor, hogy tizsta depi kajafüggővé válok. De most kicsit számolhgatok. Az elmúlt 3 nap nagyjából ok volt, 1200 kalória körül ettem, de úgy tervezem, hogy csinálok kiugró napokat is, mert a múltkor, amikor 2 hónapig 1100 kcalt ettem, akkor egy idő után hozzászokott a szervezetem és nem fogytam, viszont utána meg visszahíztam.

Aztán pedig ma vettem újabb bogyót, most ez éppen karotin. Azt olvastam,h ogy jó napozás előtt felkészíteni a szervezetet. Gondolom répával hatásosabb lenne, de ahhoz egy tonnát tuti meg kéne ennem. Mindegy, azért bekészítek holnapra 2 répát is :) Szóval úgy döntöttem, h valahogy muszáj lesz barnulnom, majd meglátjuk hogy (szoli vagy napozás), a naptól függően. Már régóta tervezem, de tegnap láttam egy képet rólam ami a múlt héten készült és hát a hipóreklám tényleg nem túlzás. Nem akarok én csokibaba lenni, csak normális színű, hogy ne kérdezze mindig mindenki azt, h jól érzem-e magam, olyan sápadt vagyok. Úgyhogy most ez a következő terv.

2 megjegyzés:

J írta...

az egyik barátnőm szedett tavasztól nyár végéig mindig béta-karotint, neki nagyon bejött. Könnyebben is barnult és tovább megmaradt a színe.

keriann írta...

Hát remélem nekem is bejön, mert tényleg az a fajta vagyok, hogy nagyon fehér, és nem nagyon barnulok soha, max leégek. Érdekes, én még ezelőtt nem is hallottam erről...