2012. január 31., kedd

Mosódió

Végre beüzemelődött a mosógépünk is. Eddig anyukámnál ill. T. anyukájánál lettek mosva a ruháink, de nagyon elegem volt már a sok mosószerből és öblítőből. Már jó ideje csak mosósdiót használok pár csepp illóolajjal és nagyon szeretem. A ruhák ugyanolyan tiszták lesznek, csak sokkal természetesebben. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem nagyon zavarnak már ezek az erős öblítő illatok, szagok. Szerintem nagyon erős és a legtöbb tényleg büdös, na meg hihetetlenül mű illatú. Nem beszélve az áráról!

Egyszer majd szeretném kipróbálni a mosódiót mosogatószerként is, de odáig még nem jutottam. Addig is élvezem a levendula illatú szárídó ruhákat! :)

3 megjegyzés:

MiniLinzerin írta...

Hol lehet ilyen mosodiokat beszerezni?

keriann írta...

Hát én még Németo-ban rendeltem anno, vagy 2 kg-t, annak talán ha a fele fogyott el. Úgyhogy sajnos nem tudom. Itthon azt hiszem a DM-ben is lehet venni, kis próbacsomagot is, de bioboltokban biztosan kapható. De ha kipróbáltad és tetszik, akkor érdemes neten utánanézni és rendelni, mert akkor nagyobb mennyiséget jóval olcsóbban lehet kapni szerintem :)

MiniLinzerin írta...

Ok, megnezem, hatha van itt is (Ausztriaban)! Koszi!