2012. február 3., péntek

Makrobiotikus főzőtanfolyam 2.

Múlt héten megint voltam főzőtanfolyamon, csak nem volt azóta erőm a képeket áttenni, de most megtörtént, és gondoltam megosztom veletek.
Megint nagyon jó volt a hangulat, nagyon élveztem. Valahogy megint kimaradtam a főzés nagy részéből, mert eltraccsoltam az időt, de így legalább még több infót szívtam magamba.
Sajnos Csilla most elutazik vissza Amszterdamba (illetve neki nem sajnos), úgyhogy egy ideig most szünet következik. Amit a pénztárcám nem annyira bán. :)

És akkor a menü:
  • hagyma-mochi leves norival
  • ötszínű basmati rizs (gomoku) szárított tofuval
  • Édes párolt lilakáposzta almával
  • Jégcsapretek-répa savanyúság
  • tengeri algasaláta tahini szóssza
  • blansolt brokkoli









Nincsenek megjegyzések: