2012. február 21., kedd

Makros próbálkozásunk

Nem nagyon akartam erőől még írni, mert hasonló fellángolásaim folyton vannak, de nem túl tartósak. Hát valószínűleg ez lesz most s.

Szóval arról van szó, hogy nekikezdtünk a makrobiotikának, most volt 2 hete. Amúgy jó meg minden, de engem nagyon kikészít. Mármint az, hogy flyton folyvást csak főznöm kell. Legalábbis az elején így volt, azóta egyszerűsítettünk meg lejebb adtunk 1-2 dologgal, de a napi 2-3 óra főzésre az nekem még mindig túl sok. Főleg lelkileg terhel le, nem tudom miért, de olyan érzéseket hozott ez fel bennem, mint anno régen Németországban, szóval nagyon nyomorultul érzem magam. Minden reggel mikor felkelek, alig tudom visszatartani a sírást, valahogy nagyon nem jó, de nem tudom megfogalmazni miért. Pedig a kaja maga az jó, nagyon jó. És T-nek is tök tetszik, nyilván nekem is tetszene, ha valaki az orrom elé dugná a napi kaját. De sajnos nekem kell agyalni, h mi legyen, előre eltervezni,h beáztassam az alapanyagokat 8-12 órára, aztán megfőzni, elmosogatni, szóval durva :(

Ráadásul sikerült egy kedves kis szűk körre találni, akik makrósok és támogatnak és segítenének, én viszont mégis úgy gondolom, hogy nekem ez nem fog menni és minden nap azon gondoolkodom, h mikor hagyom abba.

Plusz elég hamar és váratlanul megkaptam egy állást, amire szinte nem is számítottam, és az fulltime, de nagyon, így se tudom, hogy az egyetem hogy fog ebbe beleférni. És akkor még ez a rengeteg főzés. Azt hiszem felejtős.

Közben viszont annyira szomorú vagyok amikor arra gondolok, h bbahagyom, mert azért vannak pozitív hatásaok, T fogyott is már 3 kg-t (én mondjuk nem), meg sokkal finomabb, mint a többi kaja és tényleg feltölt energiával.

Nem tudom mi lesz:(

Nincsenek megjegyzések: