2010. június 12., szombat

Kétségbeesés

Rinya on:

Nem kertelek: kövérebb vagyok, mint valaha. Illetve egy szer, amikor amerikában voltam 3 hónapot, akkor még 2-3 kilóval több voltam, de az a hülye amcsi hizlaló kaják miatt volt, és ahogy hazajöttem, leolvadt rólam viszonylag hamar. Most viszont egyszerűen csak dagadok, hiába a sport. Bár mostanában azt sem nyomom igazán lelkesen. Szóval ez leginkább a hülye evésrohamaim miatt van, amik persze este későn jönnek rám.

És a legrosszabb, hogy ha valakinek erről beszélek, mindig csak az a válasz, hogy hát ha zavar, miért nem változtatok érte. De ez nem ilyen egyszerű. Nem tudom mi van velem, sosem volt még ennyire rossz, egyszerűen nem tudom meghúzni a féket és leginkább már csak a kétségbeesés és a sírás marad.

Ja, és nincs mese, kell vennem egy új fürdőruhát és egy nagyobb farmert, mert a régiekbe már nem férek bele. :(((((((((((((((

Rinya off

6 megjegyzés:

siccike írta...

Deeksha-deeksha-deeksha-deeksha-deeksha...:-)

Réka írta...

Ne görcsölj rá, tényleg ne. Próbálj ne foglalkozni vele, vegyél 1 nagyobb gatyát és kész, próbáld élni az életed, sportolj, ha kedved van és egyél, ha kedved van. Lehet, h nem lesz kedved éjszaka (annyiszor) falni, lehet, h kedved lesz sportolni. Hátha!
(Egyébként én sem voltam még ekkora, rendszeres éjszakai evés nélkül...)

Névtelen írta...

Szia!
Nálam is vannak ilyen időszakok, sajnos ilyenkor minden másban is eléggé szétesett vagyok. Viszont az a jó, hogy a legkönnyebb ezen a területen rendet rakni. Én inkább arra biztatlak, hogy valahogy húzd meg a féket, hagyd el a vacsorát. Nálam néhány nap alatt már javulni szokott a helyzet. Hajrá! Ne vegyél nagyobb farmert!!!!

♥Dreamer♥ írta...

Szerintem meg fogod találni az utat, csak ne akard annyira!
Nekem is van ilyen időszakom, amikor este nagyon rámjön az éhség. Ez jópár napig el szokott tartani, így ilyenkor pár napra előre csinálok egy hatalmas adag salátát, s ha rámtör a falásroham, akkor már készen vár a hűtőben. Így legalább nem körözök a konyhában, hogy mit egyek-mit egyek és végül nem a legdurvább butaságot tömöm magamba, hanem ropogós zöldségeket, kevés kalóriával. :) Próbáld ki!

Szabóné Papp Emőke írta...

Mint mindennek ennek is lelki oka van.Amíg nem találod meg a lelki okozóját az életedben addig az egyensúly nem áll vissza. Segítséget kérhetsz, viszont ezt csak egyvalaki tudja megtalálni : Te. Gondolom már tele van a padlás jótanácsokkal, mégis azt mondom, hogy minél előbb változtass azon a területen amit te is tudsz, hogy nem szívesen csinálod!

keriann írta...

Siccike: olvasgattam neten erről a deeksharól, de őszintén szólva nem igazán értem.

Reyca, Névtelen, Ruby, Emi: Igen, mindannyiotoknak igaza van természetesen, és ezt én nagyon jól is tudom, remélem valamikor sikerül is majd alkalmaznom :)