2010. június 2., szerda

Hihetetlen!

Igaz, hogy ebben az evben meg nem voltal tul sokszor futni, de egy parszor azert voltam.
Sajnos viszont ezt nem nagyon tudom megmutatni, mivel sajnos nem mukodik a jo kis gadget-em, vagyis a nike senzor pontosabban. Hosszas tanakodas utan rajottem, hogy ez azert lehet, mert valoszibuleg kifogyott belole az elem. (Nagyon okos vagy, mi?)
Ilyenkor gondolna az ember, hogy semmi gond, kicserelem az elemet. Na ja. Mar ha lehet. Mert ezt a kedves kis kutyut ugy csinaltak, hogy ne lehessen. Szuper, mehet a kukaba. Ugyhogy racuppantam a netre es forumokra es kiderult, h igen, tenyleg kukara van itelve, illetve hogy ez ilyen fogyoeszkozkent van kitalalva. Szuper. Csakhogy majdnem 10 ezer egy ilyen kis szar es en nem szeretnek evente ennyit kiadni erre, meg hat teljesen mukodokepes cska epp az elem fogyott ki. Ja es allitolag meg szerencses vagyok, mert a tobbsegnek mar 6 honap utan lemerult az elem. Szoval tisztara kiboritott, hogy ezek a penzehes hulye multik meg ezzel is meg tobb penz akarnak kicsikarni az emberekbol!
Aztan talaltam egy blogot, ahol reszletesen le van irva, hogy hogy kell elemet cserelni ha magad akarod megeszkabalni a cuccot. Igaz utana mar nem lesz vizallo es jo hulyen fog kinezni, ahogy osszeszikszalagozza az ember, de akkor is. En tuti kiprobalom es meg ha nem is sikerul, akkor is mindegy, mert ugyis kukabamenne amugy. Nem baj, munkara fel, en nem hagyom magam atvagni ilyen konnyeden! ;)

2 megjegyzés:

Réka írta...

Mekkora disznóság ez az egyszer használatosdi, legalább írnák rá nagy betűkkel a csomagolásra. Remélem, sikerül elemet cserélni benne!

keriann írta...

Ugye? Én is remélem, hogy sikerül, csak először elemet kéne venni hozzá :)