2010. október 25., hétfő

Léböjt utáni felépíto napok

Az elso napon meg ugy ahogy sikerult magamat a tervhez tartani. Az egyetlen baj, hogy moziban voltunk es csak este 10-re ertunk haza, addig meg muszaj volt valamit vacsorazni.

R: 1 alma 1 repa reszelve citrommal, fahejjal. Bebipapi :))
E: Zoldsegleves, ezuttal mar zoldseggel
V: 1 kukoricatorillaba csavart keves salatalevel, 2 shimpssel (ez az uton), par szem popcorn (muszaj volt megkostolnom a moziban), es almapuding

Masodik felepitonap delutanjan megint megkisertett az evesi roham:

R: oszmüzli rizstejjel
E: tepsis zoldsegek, sulttok. Sajnos ebbol tobbszor kellett ennem :((( Tulettem magam kicsit.
Utana mar csak nasi felek voltak, kis tok, almapuding, 3 kocka antioxidans csoki. Es most bevallom, h par szem goldfishli is volt :( Na nem baj, lehetett volna rosszabb is, ahogy be voltam indulva...

5 megjegyzés:

vandy írta...

Olvastam régebben is a léböjtkúrádat. Hát le a kalappal! Egyszer talán megpróbálom én is. Azt nem értem, hogy hogyan bírod a tornát evés nélkül? Mert azért párszor sikerült beillesztened tornát is. Akaraterődből nincs hiány, hősiesen kibírtad. Megkérdezhetem, hogy hány kiló vagy ill. mennyi ment le a léböjtkúrával?

vandy írta...

Bocsánat nem figyeltem, itt oldalt látom, hogy 52.5 kg voltál 10.14-én, azóta mennyit változott?

keriann írta...

Szia! Fura, de tenyleg nem olyan nehez ez a böjt dolog, mint ahogy hangzik. Bar azelott ezt en sem hittem el. De tenyleg olyan, hogy ha az ember atlendul kb. a 3. 4. napon, utana mar olyan, mint normalisan. Hozzaszokik a szervezet es ugyanannyi ha nem meg tobb energiad lesz, szoval a torna egyaltalan nem megterhelo! :) Egyebkent osszesen 3 kg-t fogytam :)

Réka írta...

Hűha, gratulálok a böjthöz is meg a kilókhoz is! :-)

vandy írta...

Köszi a tanácsokat! Mindenképpen meg fogom tenni, megpróbálom úgy időzíteni, hogy szabin legyek. Allergiás lettem egy csomó mindenre és mindenhol azt olvasom allergia szezon előtt érdemes alaposan kiméregteleníteni magam, és legalább a feleslegem is lejönne.