2010. október 21., csütörtök

Léböjt - 7. nap


Na hat tulvagyok a megprobaltatasokon, legalabbis a nagyobb reszen. Tegnap ugye volt a szulinapi raclett-ezes. Sajnos rosszul gondoltam, irto szar volt. Marmint ott ulni a raclett suto elott es erezni az illatokat es nezni, amint a tobbiek kb. 1,5 oran at kajalnak es sutogetnem mindenfele finom zoldsegeket, sajtokat (husokat is, de az hidegen hagyott). Szoval nagyon rossz erzes volt. Es raadasul szetfagytam, hihetetlenul faztam, pedig a tobbiek szerint normal homerseklet volt. Ugyhogy sajnos nem nagyon tudtam elvezni a dolgot. Ja es ezek utan meg jott a torta is ugyebar, de az jobb volt, az legalabb nem illatozott es fel orat belul el is tunt.

Aztan ma reggel a szulinaposok reggelije, ahh, annyi minden finomsag volt! Azt gondoltam, h mivel nem kell vegig ott lennem, ez biztos konnyebb lesz majd. Hat nem, vagy max csak icipicivel. Mindenki eszik, beszelget es jolerzi magat, en meg egy paravannal odebb excel tablazatokat bujok. Es raadasul azok az illatok!!!! Legjobban a teljeskiorlesu repatortat bantam, h nem ehettem, biztos finom volt. Mostmar csak a maradekok vannak, de sajna pont a repatortabol van a legtobb, es mind a konyhaban, hogy barmikor megyek barmerre, mindig el kell mennem elotte.
Nem mondom, hogy kellemes.

Ja, es arra jutottam, h holnap meg bojtolok, de szombaton megtorom. Tibi nagyon akarja es szerintem is jobb igy, mert meg kibirnam szombaton is, de aztan tutira nekiesnek mindennek, nem kell a vegletekig fesziteni, nem? Meg akkor vegre lesz neki is hetvegen kaja (habar csak nagyon dietasan, de ezt o meg nem tudja :) hihi)

R: Gyogytea, zsalya, fujj, nem tudtam meginni
E: savanyukaposztale, nem sok, de azt hiszem ez meghozta a hatasat, marmint hogy a szennalevel teara nem volt szukseg megint beltisztitas vegett
U: 2 dl hipp edeskomenytea almalevel
V: almale

2 megjegyzés:

Réka írta...

Ügyes voltál nagyon, hogy kibírtad kaja (nyami répatorta) nélkül! :-)

keriann írta...

köszi :) Te még nyomod a 90 napost?