2011. április 3., vasárnap

Pszt!


Na az van, hogy én itt nagy titokban léböjtbe fogtam. Merthogy számolgattam ide-oda, és mivel az utóbbi időben eléggé kiszámíthatatlan a menetrendünk (spontán hazautazgatások), ezért úgy döntöttem, hogy nem halogatom, és kihasználom az alkalmat. Ez ma a 6. napom. Hát mit ne mondjak, nem valami jól bírom. Testileg teljesen oké, egy kis keringési hullámvasúttól eltekintve, de valahogy lelkileg egyáltalán nem jól élem meg. Nagyon erősnek kellett eddig is maradnom, hogy kibírjam, úgy érzem, h kínzom magamat és mindig csak a kajára tudok gondolni és hogy mások milyen finomakat esznek. Mindenütt a kajákat látom magam körül és csak sopánkodok. Szóval ez nem valami jó.
Mindegy, a cél keddig kitartani, az még 2 nap lenne. De majd meglátjuk, hogy hogy alakul.

Ja és azért így "titokban", munkahelyen sem mondtam el, csak akinek nagyon muszáj volt, mert elegem van, h folyton kérdezgetnek, h hogy érezem magam stb és közben bámulnak rám, mint egy rózsaszín elefántra. (Habár lehet, h tényleg eléggé hasonlítok egy rózsaszín elefántra :D)

3 megjegyzés:

J írta...

én teljesen meg vagyok rémülve a jövő pénteken kezdődő böjttől...és attól félek, hogy ha nincs igazán kedvem hozzá,nem fog jót tenni...én csak 3 napot akarok végigcsinálni, de jelenleg elképzelhetetlen, hogy kibírjam:S

keriann írta...

Ne aggódj, 3 nap az teljesen okés!
Csináltál már gyümölcsnapot? Hát persze. Akkor ez sokkal könnyebb lesz, nem leszel folyton éhes! Egy próbát megér, de ahogy érzed! ;)

harmony írta...

szia. méghogy nem jól bírod. 1 napot nem bírnék ki leveken, nemhogy hatot. igenis legyél büszke magadra! :)