2010. november 3., szerda

Vonal

Igen, eleg. Eleget romboltam mar magam. Eppen itt az ideje, hogy mostantol visszaterjek az egeszseges etelekhez, elethez. Ugyhogy most huzok egy nagy piros vonalat. Es ami az elott volt, az innentol nem erdekel. Ami ez alatt, az annal inkabb. Es az sem izgat, h mindezt 3 szelet suti utan irom. Mert ez kellett most ehhez.

6 megjegyzés:

J írta...

hajrá, hajrá!

És ha mélypont van, írj nekem egy e-mailt, hátha írás közben el is múlik!!!!

TtTtTtT írta...

Ez nagyon jó! Maradt a súlyod a léböjt után? Én is ma húztam egy piros vonalat, kell 7 kilót fogynom!!!!
Tegnap sokkolt egy barátom, hogy kikerekedtem. Én nem is éreztem ennyire vészesnek. Van valami ötleted? Pedig tornázom, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem. Annyira rossz, hogy semmi másra nem tudok figyelni!
Szerinted mennyi idő alatt lehet ennyit fogyni? Most kb. 53 vagyok.
Már nagyon sajnálom, hogy nem csatlakoztam a léböjtölésedhez. :(
Szerinted érdemes belekezdenem, ha fogyni szeretnék ennyit?

Réka írta...

Hajrá, hajrá!

keriann írta...

Gesztenyelány: rendben, csak aztán nehogy elárasszanak a panaszleveleim :)))

TtTtTtT: sajnos közben aktualizalnom kellett megint a mercet, ugyhogy visszahiztam 1 kg-t. De ez csak a zabarohamjaim miatt van, ugyhogy normalisan nem jott volna vissza.
Sztem ha igazan fogyni akarsz, akkor en nem a lebojtot valasztanam, az inkabb meregtelenitasra van. Viszont a 7kg sajnos hosszabb dolog, de most en is azon vagyok, h ugy kb. 5 kg korul leadjak hosszutavon, jojo nelkul. Errol mindjart irok egy posztot is, h mit javaslok.

Reyca: köszi, eddig a mai napom jobb, mint tegnap :)

TtTtTtT írta...

Várom!!!

keriann írta...

TtTtT: egyebkent azon kivul amit irtam (elvileg ez a legegeszsegesebb es legtartosabb modja sztem a fogyasnak) nalam meg 2 dolog jott be eddig (pedig szinte minden fogyokurat probaltam mar): ez a dinner-cancelling (vagyis hogy ebed utan, max 14.00 utan mar semmit nem eszel, nem is iszol, csak kaloriamenteseket) es a kaloriaszamolgatas (1200-1500 napi max korul). De ha gondolod, irj privibe es megbeszeljuk :)